Tervezők, belsőépítészek, gépészek, generálkivitelezők együttműködését keressük

Mivel egy épületbe beépített technika a legtöbb esetben a fantázián múlik és a tervezőasztalon készül el, ezért kivitelezőként folyamatosan keressük tervezők és belsőépítészek együttműködését részben vagy egészben intelligens épületek kivitelezése esetén.

Az általunk beépített intelligens vezérlési rendszerek garantáltan kielégítik a megrendelő igényeit és rugalmasan próbálunk alkalmazkodni a tervezők, belsőépítészek, generálkivitelezők igényeihez is. Bármikor készek vagyunk a megrendelővel leülni és bemutatni egy intelligens ház előnyeit, tehát gyakorlati tapasztalatot is szerzezhet, amely meggyőzheti a megrendelőt, hogy mit érdemes házába, lakásába, egyéb épületében beszereltetnie és használnia.

Mi gondolkodunk is, tehát nem csak az átadott dokumentáció, igény megvalósítására törekszünk, hanem alternatív és egyéb ötleteket is szívesen adunk, hogy mit és hogyan érdemes megvalósítani. Munkánk során mindig az ár érték arány legjobb megtartására törekszünk!

Tervezőkkel, belsőépítészekkel, gépészekkel, generálkivitelezőkkel törekszünk, hosszútávú és mindkettőnk számára előnyös munkakapcsolat kiépítésére.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!