Mezőgazdasági és ipari épületek, üzemek, gyárak alaptevékenységének és azon túli automatizálása

Intelligens gyárak, mezőgazdasági létesítmények

Minden egyes gyárnak, ipari és mezőgazdasági létesítménynek, üzemnek szüksége van a vezérlés automatizálásra. Be lehet építeni az egyszerű automatikákat is, de össze lehet őket fogni így létrehozni egy intelligens és hatékony épületet. Egy gyár, üzem látogatásakor Ön szerint melyik fog nagyobb sikert elérni? Az alaptevékenységhez egy kis színházat is hozzá tudunk adni, ami a mai világban fontos és szerződés kötéseket jelenthet!

LEGYEN VARÁZSLÓ ÉS NE CSAK AZ ALAPTEVÉKENYSÉGET AUTOMATIZÁLJA! Egy üzembejárásnál ne csak arra gondoljon, hogy megfelelő legyen a hőrmérséklet vagy a páratartalom, hanem az alapfunkción kívüli, folyamatot szinesítő elemekről, mint például egyedi világításra, automatikusan kinyíló kapura, zenére vagy bármilyen további reprezentatív elemre amelyek szintén automatizálhatók és bemutathatók az ügyfelek, látogatók részére, akik a szakma legmodernebb épületeként fogna rá gondolni.

MEZŐGAZDASÁGI LÉTESÍTMÉNYEK AUTOMATIZÁLÁSA

- Nagyon precíz minimális hőingadozású hőmérséklet kialakítása - az automatika öntanulós így biztosítja a legnagyobb hatékonyságot,

- Öntözés, öntözőrendszerek talajszondás méréssel és időjárás előrejelzéssel történő szabályozása. Vannak különböző vízigényű növényei területei? Egy talajszonda elhelyezésével az automatika nyitja és zárja a locsolórendszer egyes szelepeit, így mind a kiszáradástól, mind a túllocsolástól véd.

- Páratartalom szabályozás

- Távolról történő kezelhetőség. Kisebb gazdaságok esetében távolról is ellenőrizhető és irányítható a rendszer akár ha vidékre vagy külföldre utazik.

- Biztonsági és kamerarendszer. Távolról figyelheti, hogy nincs-e kártevő a kertészetben, alkalmazottai megfelelően gondozzák-e a növényeket.

Csak néhány mezőgazdasági szegmenst említve, ahol könnyedén megtérül a rendszer:

Kertészetek, borászatok, állattartás, keltetők, üvegházak, hűtőházak, pálmaházak...

IPARI LÉTESÍTMÉNYEK, GYÁRAK, ÜZEMEK AUTOMATIZÁLÁSA, INTELLIGENSSÉG TÉTELE

Valamennyi gyár-, üzemépület a hozzá tartozó irodákkal is inteligenssé tehető, akár meglévő akár új beruházásról beszélünk. Csak pár szegmenst említve:

- Termelő, előállító gyárak automatizálása,

- Feldolgzoó üzemek automatizálása (húsfeldolgozó, növényfeldolgozó, ásványkincs feldolgozó épületek...)

- Speciális körülményeket megkövetelő ingatlanok automatizálása (pl.: páratartalom, hőmérséklet, locsolás...)

A költségmegtakarításon és a könnyű kezelhetőségen kívül komoly reprezentatív előnye is van.

IPARI ÉS MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK, LÉTESÍTMÉNYEK INTELLIGENSSÉ TÉTELE - KAPCSOLAT