Szállodák automatizálása

Legyen szó akár egy nagy szállodalánc egy tagjáról vagy kisebb hotelekről a vezérlésük kialakításával mind költségcsökknető, mind hatékonyságnövelő hatás érhető el. Az automatizálással egyetemlegesen a teljes villanyszerelést elvégezzük, a tervezéstől a megvalósításig.

Tudta, hogy már vannak olyan okosszállodák, ahol a vendégek egy ipaden keresztül tudják szobájukat vezérelni? De a merészebbek megengedik, hogy a szálloda vendégei a saját telefonjukon keresztül is vezérelhessék szobáikat. Az a tapasztalat, hogy a szoba használati előnyein túl a szálloda vendégei sokkal többször osztják meg élményeiket a közösségi portálokon és jobb minősítést adnak a szállodáknak.

Nézzük meg egy szálloda automatizálásának előnyeit:

-egy intellidgens hotelben egyedileg akár a vendég által állítható a szoba hőmérséklete,

- egy automatizált hotelben ha üres a szoba a rendszer automatikusan alacsonyabbra veheti a hőfokot, energiaspórolás miatt,

- egy automatizált hotelben nem égnek fölöslgesen a lámpák, illetve a rendszer önszabályozó tehát a fényerőt magától állítja be,

- egy intelligens szálloda szobáiban többféle hangulatkép programozható előre, akár egyedileg is, amelyek a vendégek által az egyes kapcsolókkal is vagy akár telefonról is kapcsolható.

- egy intelligens szállodában a vendégek a saját szobájuk hangszóróin okostelefonukon lévő kedvenc számaikat is lejátszhatják.

- az intelligens szálloda rendszerei felismerik a vendéget.

- jó bevételt jelentenek a hoteleknek a rendezvények, konferenciák, amelyek során a világításon és audiórendszeren túl a legtöbbször kivetítőket is használnak prezentációkhoz, amelyeket szintén érdemes az ügyfelek számára még kezelhetőbbé varázsolni, amiben szintén hatékonyan tudunk segíteni.

- intelligens rendszerekkel kialakíthatók teljesen automatikus hotelek.

A modern kor elvárásainak megfelelő hotelekben kiemelkedően fontos a megfelelő automatikák beépítése, amelyek a hopppá effektuson túl, nem csak a vendégeg kényelmét, hanem a költségmegtakarítást is szolgálják.

Szállodájának intelligenssé tételéhez, teljeskörű villanyszereléséhez kérjen ajánlatot, lépjen velünk kapcsolatba.