Éttermek automatizálása

Mi az amire étteremnek szüksége lehet a szokásos villanyszerelésen túl?

A mai világban fontosak a hangulatok, igazából a vendégek ezért térnek be és járnak vissza éttermekbe. A hangulatokat a berendezésen és színeken túl a megvilágítással lehet elérni és a hozzáillő zenével. Éppen ezért egy átalakítás alkalmával mindenféleképpen érdemes gondolni az étterem elektromos hálózatának is intelligenssé tételére. Éttermek esetében a leggyakrabban a világítás automaizálásval (automatikus hangulatfények, önszabályozó fényerő) találkozunk.

Mi az ami automatizálható a világításon kívül egy étteremben?

Az árnyékolók, legyen szó akár redőnyről, függönyről, napernyőről.

A biztonsági rendszerek, legyen szó akár a riasztórendszerről, a tűzérzékelőről vagy a kamrerarendszerről. A kamerarendszer még egy kis kitérőt érdemel, ugyanis a rögzítése esetén későbbi félreértések elkerüléséül szolgálhat, akár a vendég akár munkavállaló oldaláról. Mostanában ritkán látni étterem felújítást kamerarendszer nélkül.

Belső vagy külső zöldterület illetve kert esetén az egyedi vízigényű növények is automatikusan talajszondás visszajelző rendszerrel öntözhetők, így nem kell tartani sem a túllocsolástól, sem a kiszáradástól.

Beengedő rendszer. Akár a dolgozónak, akár a vendégnek nem kell bejutnia egy helyiségbe akkor külön beléptető rendszer párosítható az ajtónyitáshoz.

A lehetőségeknek csak a képzelet és a kreativitás szabhat határt, ezért is dolgozunk együtt belsőépítészekkel már a tervezés első pillanatától fogva.

Foduljon hozzánk bizalommal étterme villanyhálózatának kiépítésével illetve az automatizálással kapcsolatban. Elérhetőségeink.