Exkluzív üzletek automatizálása - az eladáshoz show is kell

Az értékes termékek eladásához egy exkluzív és reprezntatív üzlet kell. De ha még jobban ki szeretne tünni a tömegből, akkor fűszerezze meg egy kis színpadias show-al, amit nem a kollégái, hanem a bolt világítása, erőforrásai automatikusan elvégeznek.

Mondjuk bejön a vásárló a boltba, minden normálisnak tűnik. Ahogy viszont odaért a drágább termékhez, azt egy erősebb fény világítja meg, elindul egy halk zene, a terméket bemutató videó elindul, esetlegesen vakukat szimuláló ledek kapcsolnak be és a termék el kezd közeledni a vevő felé vagy viselését szimulálja. Ezek természetesen csak képzeletbeli dolgok és a termékhez meg kell találni a megfelelő látványossági formát. Éppen ezért a Exkluzív üzletek teljes villanyszerelési és épület automatizálási munkáin kívül rendezővel együtt dolgozva segítünk a termékek bemutatásában és színpadiasságában, ami alapján előre programozzuk a "színjátékot". Vajon lenyűgözné a vásárlóit? A mai világban a verseny miatt erre nagy szükség lehet és biztos, hogy megmaradna az üzlet gondolataikban, ráadásul gondoljon bele Ön szerint ez hány facebook megosztást érne?

Ráadásul ha bezár a bolt utána is folytatódhat a bemutató a kirakatban. Nézzünk csak egy jópofa Párizsi példát ahol a kirakatban színpadias darabok kelnek életre ugyancsak egy automatika segítségével:

 

A boltok automatizálásának egyik fontos összetevője a biztonsági rendszerek és kamerarendszer összehangolásával elérhető védelem, amelyhez bárhol is jár a világban bármikor hozzáfér, így tudja mi zajlik üzletében.

Bizonyos termékek esetén fontos lehet például a páratartalom szabályozása is, amelyet szintén központilag kezelünk.

De ne feledkezzünk meg a fűtésen, hűtésen és világításon elérhető energiamegtakarításról sem, amely fontos nem csak a vásárlók, hanem a bolti alkalmazottak jó közérzetének kialakításához.

A LoxVill Kft. exkluzív üzletek teljeskörű automatizálását és villanyszerelését is megvalósítja. Ne vesztegesse az idejét jöjjön el bemutatótermünkbe, kérjen tanácsot üzletével kapcsolatban.