Teljeskörű intelligens biztonsági rendszer

Komplex biztonsági rendszert nyújtunk a riasztórendszeren túl. Az alap akár távfelügyeletre beköthető biztonsági rendszeren túl, rendszerünkhöz kamerarendszer illetve jelenlétszimuláció is csatlakoztatható, ezenkívül az ingatlan további automatikájával is együttműködik (páldául becsukja az ablakot, lehúzza a redőnyöket...). A rendszer bárhogyan paraméterezhető így a megszokott funkciókon  kívül riasztást követő események is beállíthatóak, ezen kívül távolról is bármikor irányítható.

A biztonsági rendszer komplexitását maga az intelligens ház vezérlése teszi lehetővé, amelynek területei:

- riasztórendszer,

- kamerarendszer,

- jelenlétszimuláció (világítás, redőnyök, ablakok),

- beléptetőrendszer.

Riasztás naplózására és riasztórendszer sznte bármilyen automata akciójára van lehetőség:

- bármilyen részletezettségű naplózás,

- betőrés jelzés sms-ben, telefonon, távfelügyeletnek,

- külső és belős hangjelzés,

- pánikfunkció (hangos és néma riasztás)

- füstágyú (betörés esetén átláthatattlan füst)

- az intelligens épület bármilyen egyéb reakciója (redőnyfelhúzás - házban vagy redőnylehúzás boltban, villanyfelkapcsolás, locsólórendszer bekapcsolása...)

Hányszor fordult már vissza azért, hogy vajon beriasztotta-e, becsukta-e ingatlanát, autóját? Milyen jó lenne ha bármikor ellenőrizni tudná, hogy minden rendben van-e otthonában, irodájában. A rendszerünk teljeskörű távoli hozzáférést biztosít a hagyományos funkciókon túl.

További funkcióként lehet pánik gomdot is párosítani a rendszerhez amely megnyomása esetén a világítás azonnal felkapcsolódik a redőnyök azonnal felhúzódnak így elijesztve az illetéktelen behatolót. Természetesen a ház teendőit pánik esetén bármikor egyedileg megadhatjuk.

Több megrendelőnk is idegenkedett a távoli hozzáféréstől, kiépítése óta pedig van, hogy egy nap többször is megnézik minden rendben van-e otthon. Szükség esetén távolról felügyelhetjük gyerekeinket is rendszerünkkel.

Távolról beengedhetjük a takarítónőt, szerelőt, családtagot, barátot, gyermeket úgy, hogy sem kulcsot sem riasztókodot nem kell adniunk nekik.

Irodai felhasználás esetén, az ingatlan őrizhető akár távolról is, vagy ellenőrzihető a biztonsági őr, illetve a dolgozók a feladatukat megfelelően végzik-e. De szolgálhat a rendszer egy munkafázis végének a jelzésére is. Egy borászatban a szőlőben tétlenkedő munkások kiszűrésére, míg több építőipari létesítményben a lopások kiszűrésére szolgál.

A mozgásérzékelők további funkciókat is elláthatnak a biztonsági rendszer aktíválásán kívül. Ilyen például a világítás fel vagy lekapcsolása.

Nem is gondolná, hogy a biztonsági rendszer funkciói mennyire hasznosak lehetnek és nyugalmát mennyire megkönnyíthetik! Jöjjön el bemutatótermünkbe és győzödjön meg róla személyesen.