Intelligens öntözőrendszer, intelligens kert

Folyamatosan kiszáradnak a növényei? Más vízmennyiség kell az egyes növényeknek? Szükséges a páratartalom szabályozása is? Próbált már öntözőrendszert programozni?

Ez az egyik kedvenc területem, amely mind családi házaknál, mind mezőgazdasági, ipari létesítményeknél hasznos és kifizetődő.

Hagyományos öntözőrendszer vs. LoxVill Kft. - avagy mit tudunk, amit egy hagyományos locsolórendszer nem?

A lényeg a víz eljuttatása a növényeinkhez, pázsitunk locsolása, speciális párakörülmények kialakítása. Ezt alapvetően tudják a hagyományos öntözőrendszerek is, de az általunk beépített intelligens öntözőrendszer rengeteg hasznos és megtérülő újdonsággal rendelkezik (gondoljon bele mennyibe kerül egy növény telepítése):

- figyeli az időjárás előrejelzést és aszerint alakítja a locsolási programot,

- talajszondával és nem egy pici csapadékmérővel dolgozik, így egyedileg mérhető és szabályozható a területek nedvessége,

- a talajszondák miatt nem csak az előre beállított ideig tud locsolni a rendszer, hanem ameddig szükség van,

- bármikor könnyedén party-üzemmódra kapcsolható a rendszer, hogy ne legyen mindenki vizes, bár ez is megoldható :)

- a kertész számára is távoli beavatkozási lehetőséget, átprogramozást tesz lehetővé,

- de a felhasználó is könnyedén állíthatja,

- szükség esetén egzotikus növények helyiségének páratartalmát és hőmérsékletét is külön szabályozhatjuk.

Automata öntözőrendszerLegyen szó akár egy belső télikert, ház, lakópark udvarának vagy közterület locsolásáról a rendszerünk megkönnyíti a szép zöld környezet kialakítását, amegszünteti a fölöslegesen elpazarolt locsolóvízhasználatot és hihetettlen egyszerű a kezelése.

Kertészetek számára is nélkülözhetettlen, ráadásul automatikánk segítségével, páratartalom és egyéb környezeti elemek is könnyedén szabályozhatóak. Itt megemlíthető akváriumok oxigéndúsítottsága, tavak vízellátása, halak etetése is. Kvázi bármilyen szükséges folyamat automatizálható.

Ne halogassa jöjjön el a bemutatótermünkbe, ha kérdése van írja meg vagy hívjon minket!