Intelligens automata kapuk és ajtók

Legyen szó autó vagy személybejáró kapujáról, garázs, ház, lakás ajtajáról, üzlehelyiség bejáratáról, valamennyi könnyedén automatizálható.

Automata garázskapuk

Amíg nem volt automata garázskapum, mindig ki kellett szállni az autóból és kinyitni a kertkaput és a garászajtót is. Ehhez a művelethez mindig leállítottam az autó motorját, nehogy valaki csak beugorjon és már vigye is, néha be is zártam, nehogy kilopjanak belőle valamit. Esőben, hóban szintén nem a legkellemesebb elhagyni a fűtött és esővédett autót. Mindez természetesen megoldható a mi vezérlőnk nélkül is külön távirányítóval, de a rendszerünkbe integrálva, sokkal hatékonyabb és távírányítóra sincs feltétlenül szükség, elég hozzá a telefonja. További lehetőség a jogosultságok kezelése, ha esetlegesen bérbe van adva a garázs vagy felújítás alatt használnák az építkezők, így ők csak ahhoz férnek hozzá ami szükséges. Továbbá lehetőség van kamerával és világítással is összekötni, így egy komplett kényelmi rendszert kapunk.

Bejárati ajtók

A bejárati ajtóhoz felszerelt kamera mutatja, hogy ki van a kapu előtt és bárhol is vagyunk akár a lakásban, akár a világban bárhol ki tudjuk nyitni az ajtót.

Egyéb ajtókezelési megoldások

Szállodák, üzletek, irodák részére is kifejezetten testreszabható rendszerünk, jogosultságok rendelhetők hozzá. A rendszerünk lényege, hogy más területekkel is képes kommunikálni, tehát azonosítva a belépőt akár egyénre szabva felkapcsolhat a világítás, elindulhat a zene...

Miben tud többet egy intelligens kapu?

Természetesen egy intelligens kapu is automata kapu, azzal a különbséggel, hogy egy bizonyos esemény bekövetkezésekor automatikusan tud reagálni (bezáródni vagy kinyitódni) illetve talán a legfontosabb előnye a távol kezelhetőség. Megérkezett egy barátunk, de még nem értünk haza? Megjött a kertész? Hazaért a gyerekünk? A kapuk és ajtók kinyitását távolról meg tudjuk oldani, ami kombinálva a kamerarendszerrel (távoli hozzáféréssel, telefonunkon látjuk a kamera képet) teljesen biztonságos.

Beléptető rendszerek

Szintén a kapukhoz kapcsolódnak a beléptető rendszerek. Ezek a rendszereink irodai vagy gyári alkalmazásra megfelelőek és bármikor listázhatóak, készíthetünk belőle riportokat, nyilvántartásokat.

Szükség esetén bármilyen extrém lehetőség megoldható, akár speciális tevékenységű vállalkozások számára is. Például bizonyos esemény bekövetkezéséhez lehet kötni egy ajtó kinyitását ami például különböző csapatépítő tréningek alkalmával is hasznos lehet. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt.

Amennyiben kérdése, észrevétele van lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken.