Intelligens hangrendszer, Moziszoba

Intelligens vagy Multi-room?

Egy multi-room hangrendszer azt jelenti, hogy egy eszközről (vagy akár több eszközről) bármelyik szobában szólhat bármelyik zenénk, olyan hangerővel és beállítással ahogy szeretnénk. Egy hangrendszer vagy multi-room hangrendszer attól lesz intelligens, hogy a házunk automatikája önállaóan is tud utasítást adni a hangrendszerünknek. Például betőrés esetén szolgálhat elriasztásként, ébreszthet minket vagy egy a fürdőszobába érve egy gombnyomásra a világításon kívül kedvenc zenénk is bekapcsolhat (telefonunk vagy bármi más használata nélkül).

Egy modern otthonban, irodában ha hangulatokat szeretne elérni manapság már elengedhetettlen egy intelligens hangrendszer. Egy jó hotel vagy bár várójában, sőt mellékhelyiségében is kellemes zene szól. Egy modern házon belül már nem irreális elvárás, hogy ott és olyan hangerővel szóljon a zene ahogy csak szeretnénk. Ezt hívják multiroom rendszernek. Ráadásul a multiroom audiorendszerünk bárhonnan letudja játszani a zenéket, akár a telefonunkról, cd lejátszónkról, tv-ről vagy számítógépünkről, hálózatunkról is.

Irodában mindig jó egy halk zene ha várnia kell az ügyfélnek és biztonsági szempontból is hasznos, mivel nehezebb egy beszélgetést illegális módon diktafonra venni, ráadásul az esetleges utólagos manipulációt is lehetetlenné teszi. Kreatív irodákban vagy olyan irodákban ahol fontos egy terméknek, szolgáltatásnak a prezentációja kiemelten hasznos megoldás.

Az otthonunkban ülve bajlódás nélkül beállíthatjuk kedvenc zenéinket. Ön mit szeret hallgatni az egyes helyiségekben? Ezek akár előre is beállíthatók így akár villanykapcsolóval, mozgásérzékelővel vagy egyéb módon is elindíthatók. A kandalló előtt egy jó jazz vagy komolyzene, a konditeremben egy pörgős zene, gyertyafényes vacsorához egy kis romantikus mexikói mariachi vagy a barátokkal egy kis bulizós a kerti grillsütéshez.

SONOS Multi-room hangrendszer

Cégünk több vezérelhető multi-room hangrendszer értékesítésével és telepítésével foglalkozik, de ár érték és praktikum miatt a SONOS rendszerét szoktuk ajánlani. Praktikus megoldás ha szeretnénk hangrendszerünket intelligens automatikánk részévé tenni (pl.: ha bemegyünk a fürdőszobába egy gombnyomásra a világításon kívül a kedvenc zenénk, rádiónk is kapcsoljon be), ezenkívül bármikor könnyedén hordozhatjuk átrendezhetjük lakásunkban a SONOS termékeket mivel azok működéséhez csak áramforrásra és Wi-Fi hálózatra van szükség. Ráadásul az egyes egységeket össze is tudjuk párosítani így komplex házimozi rendszert is felépíthetünk belőle. A SONOS hangfalait általában arról nevezi el, hogy hány hangszóró található benne így igényeink szerint tudjuk kiválasztani a kívánt teljesítményt. Csak nagyon leszűkítve a kínálatot létezik SONOS Play 1 - a kisebb helyiségekhez, SONOS Play 3 - a közepes helyiségek minőségi zenehalgatásához és párosítva a valóban sztereó hanghatáshoz, SONOS Play 5 - pedig nagy helyiségekben is kiválóan megállja a helyét, illetve SONOS Playbar - a házimozi élményhez. Számos további SONOS kiegészítő létezik az igényeinkhez mérten. SONOS hangrendszerrel kapcsolatos kérdéseivel, árajánlatkéréssel, tervezéssel beüzemeléssel kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

 

MOZISZOBA

Mozi a nappaliban vagy Moziélmény egy külön szobában? Mind a kettő tud jó megoldás lenni, persze egy moziszoba filmélményét nem fogja egy többfunkció helység helyettesíteni. A moziszobánk audió rendszerét vagy házi-mozi hangrendszerünket pedig illik bekötni intelligens otthon automatikánkba, ha elkezdünk nézni egy filmet akkor automatikusan kapcsolódjanak le a fények, húzodjon le a redőny. Cégünk házimozi szobákat is tervez és házimozi rendszereket is értékesít, illetve ezeket a rendszereket beintegráljuk intelligens otthonába.

 Jöjjön el bemutatótermünkbe és nézze meg a lehetőségeit, hívjon minket bátran!

moziszoba2