Elosztó berendezések gyártása, összeszerelése

Nagyobb irodában költözéssel lehetőségünk vált a partnercégeink által régóta várt elosztószekrény gyártást önálló divízióként beindítanunk. Ezt teljeskörűen saját helyszínen, saját munkaerővel és beszállítókkal oldjuk meg, illetve összeszerelési bérmunkát is vállalunk.

Szekrényeink összeszerelésénél és kötésénél is kivitelezési tapasztalatainkat hasznosítjuk. A szekrények felhasználói igények szerinti elkészítése műhelyünkben, tapasztalt kollégák által gondosan ellenőrzött folyamat sorántörténik. Jelenleg 5 fő foglalkozik társaságunknál szekrény kötéssel, amely kapacitásunk igény szerint bővíthető. Csapatunk a precizitásra és a megrendelői igények kielégítésére törekszik.

Előnyeink:

- kivitelezés és gyakorlati üzemeltetés során szerzett tapasztalat, rendezett elektromos szekrények

- saját gyártó és kivitelező kapacitás

- garancia és felelősség - vállalkozásunk több mint 6 éve működik, felelősségbiztosításunk van

- olcsóbb kivitelezés - egyszerűbb bekötés mint ha helyszínen lenne összeszerelve

Személyes bemutatkozás vagy árajánlatkérés szempontból Egri István ügyvezető a +36 70 328 6232-es telefonszámon érik el illetve e-mailt a következő e-mail címre tudnak küldeni Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. 

Szekrényeink családi házakba, hotelekbe, irodákban, közintézményekbe lettek beszerelve.

Néhány referencia kép elektromos szekrényeinkből:

 

elektromos berendezés szekrény álló 1

elektromos szekrény álló 2

elektrmos szekrény kívülről csukva

elektromos berendezés 4