Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a tanácsadástól, az ingatlanauditon, a tervezésen át, a kivitelezésen túl, a karbantartás, felügyeletig terjed.

Megvalósítunk teljes körű intelligens épületeket, épületautomatizálási rendszereket, de szükség esetén részrendszerek optimalizálását, automatizálását is kivitelezzük. Természetesen tudjuk, hogy teljesen más igény és összetettség szükséges egy családi háznál, egy irodánál vagy egy speciális feltételeket szabályozó gyárépületnél.

A rendszerünk alapvetően egy automatizálási rendszer (automatika), amelyeket új ingatlanok, rendszerek kivitelezéséhez használunk fel vagy  átalakítással akár meglévő rendszerekhez is kapcsolhatunk. Rendszerünk előnye, hogy bármely infrastruktúrához hozzárendelhető, így esztétikailag is teljesen a környezetébe olvad. Amit nagyon fontos tudni, hogy nem rengeteg kezelőfelülettel és bonyolult érzékelőkkel dolgozunk, ezért árban, minőségben és rugalmasságban is verhetetlenek vagyunk. Az épületautomatizálás mára megfizethetővé vált, cégeknél, ipari épületeknél pedig kötelező!

Amennyiben új épület megvalósításához szeretné rendszerünket adaptálni, akkor mindenféleképpen tervezési fázisban javasolt bekapcsolódnunk. Fontos tudni, hogy Nyugat-európai szintű (ez nálunk azt jelenti, hogy egy kivitelezés során összehangolt csapatmunkát talál, de soha se lát önmagukban vagy csapatban ácsingozó, cigarettázó dolgozókat, ráadásul az általunk ismert legrugalmasabb generálkivitelező cégről van szó) partner építési generálkivitelező csapattal rendelkezünk, tehát bármilyen teljes körű épületkivitelezést, felújítást kompletten megvalósítunk, de együttműködünk bármelyik kivitelező csapatával is.


Célirányos szolgáltatásaink:

 

Kivitelezői szolgáltatásaink:

  • épületaudit, rendszeraudit
  • tanácsadás
  • tervezés (engedélyeztetéssel)
  • kivitelezés (teljes körűen vagy automatizálási szinten)
  • karbantartás, felügyelet

Kérdésével, javaslatával forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.