Hogyan kezelhető a rendszer (Úgy hallottam megbolondulok tőle effektus)...

Egyszerű kezelhetőség nincs megbolondulás effekt!

Az épületautomatizálási rendszerünk és annak kezelőfelülete egy teljesen új szemlélettel lett kifejlesztve. Mind az épületautomatika mind a kezelőfelület abszolút rugalmas! Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen erőforráshoz, kapcsolóhoz hozzáköthető nem kell kompromisszumokat kötni a különböző dizájn vagy egyedi rendszerek miatt.

Például egy nyomókapcsolóra fel tudunk programozni akár világítási képeket, akár redőnymozgatást, akár zene beindulását vagy akár a led színének a változását, de bármi mást is. Azaz egy kapcsolónak a funkcióját bármikor megtudjuk változtatni a későbbiekben. Arról nem is beszélve, hogy már léteznek hordozható kapcsolók is, amelyek igény szerint bármikor felszerelhetők, áthelyezhetők. A kapcsolók intelligens épületek esetén teljesen új funkciót nyernek!!!

Ezenkívül a funkciók kapcsolhatók (irányítók) okostelefonunkról, számítógépünkről vagy tabletünkről is, amelynek a kezelőfelületét szintén mi tudjuk személyre szabni a megrendelő igénye szerint. Így az épület funkcióit bárki könnyedén tudja kezelni, még akkor is ha hadilábon áll a műszaki dolgokkal.!

Egy példa a kezelőfelületre (IOS rendszeren)

Loxone kzpont