Construma 2014 - Tárlatvezetés egy intelligens otthonban

A 2014-es Construma kiállítás számunkra bebizonyította, hogy abszolút elérkeztünk az intelligens otthonok jelenéhez és valóban egyre szélesebb körben válik elérhetővé a technológia és amely technológia iránt komoly az érdeklődés.

A Loxvill Kft. Construmán készített bemutatkozó videója:

 Stand bemutatása:

 

----------------------------------------------

SZERETNE EGY INTELLIGENS OTTHONT ÉLŐBEN KIPRÓBÁLNI? Intelligens Otthon tárlatvezetés - a Construma kiállításon.

2014 április 2-6 között megmutatjuk, hogyan lehet otthona még kényelmesebb, még gazdaságosabb, még szórakoztatóbb. Jöjjön el hozzánk a Construmára és ismerje meg a Loxvill Kft. és a Loxone által kínált lehetőségeket. Nézze meg, próbálja ki, ismerkedjen az újdonságokkal, vagy csak játsszon az ott felépített intelligens otthonunkkal.
Szakértő munkatársaink állnak rendelkezésére és minden kérdésére készséggel válaszolnak. Ezen az 5 napon mindent megmutatunk, amit csak lehet az Ön kényelmét szolgáló intelligens megoldásokról.
Legyen szó akár: Hűtés-fűtésszabályozásról, Szellőztetésről, Árnyékolásról, Világításvezérlésről, Biztonság-védelemről, Multimédiáról...

Jöjjön el, hogy megmutathassuk vannak még lehetőségek az Ön otthonában is hogy az kényelmesebb és gazdaságosabb legyen.

Standunk elhelyezkedése: A pavilon (fő pavilon) 312E - A katasztrófavédelemmel átellenben lévő büfével szemben. Ideiglenes térképet itt találja.

Szakmai napok 2014. április 2-4-ig csak szakmai meghívóval látogatható, nyitvatartás 9-18 óra.

Közönségnapok 2014. április 5. és 6. szombat, vasárnap 9-18 óra között tart nyitva a kiállítás.

Minden napon fél óránként tárlatvezetést tartunk standunkon, amelyre az érdeklődés miatt mindenféleképpen javasoljuk a regisztrációt, amit itt tud megtenni:

Közönségnapok regisztráció

Szakmai napok regisztráció

Média regisztráció

Construma

Szeretnénk meghívni az idei Construma kiállításon (2014. április 2-6.) felállításra kerülő standunkra, ahol az épületvezérlés és az „Intelligens Otthon” lehetőségeit mutatjuk be látogatóinknak egy rövid tárlatvezetés keretein belül. Április 2-4 között csak szakmai meghívóval lehet részt venni a rendezvényen, de hétvégén április 5-én és 6-án megnyílik a kapu a nagyközönség előtt is. Amennyiben a részvétellel kapcsolatos kérdésük van kérjük írják meg az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Bemutatónk célja, hogy megismertessük az intelligens otthonok jelenével és használati lehetőségeivel és a gyakorlatban is kipróbálhassa egy intelligens otthon működését, ezért egy szimbolikus lakást rendezünk be.

Kijelenthetjük, hogy az intelligens otthonok, intelligens épületek ideje elérkezett, amely fejlődéssel muszáj lépést tartani. Erre mutatunk rá a Construma kiállításon megépítésre kerülő standunkon fél óránként tartott „intelligens otthon” tárlatvezetésünk során, amelyet azért így alakítottunk ki, hogy legyen idejük megismerkedni a technológiával, kipróbálhassák azt és feltehessék kérdéseiket.

A tárlatvezetés a kiállítás minden napján elérhető, félóránkénti indítással. Az eszközök és lehetőségek alapos bemutatása és a kérdések megválaszolása érdekében a tárlatvezetések létszáma kötött, így kérjük a részvételi szándékukat jelezni szíveskedjenek, hogy biztosan tudjunk időpontot biztosítani!

KÉRJÜK REGISZTRÁLJANAK IDŐBEN, HOGY BIZTOSAN LEHETŐSÉGÜNK LEGYEN BEMUTATNI AZ INTELLIGENS OTTHONOK ELŐNYEIT ÉS MŰKÖDÉSÉT AZ ÖN SZÁMÁRA IS!

Mindenkit várunk sok szeretettel!

Kocsis Zoltán és Egri István

Loxvill Épületautomatizálás Ésszerűen Kft.

Standunkon megismerkedhet még partnereink termékeivel is:

Bizsók egyedi hangfalak:

Bizsók hangfal

- Led világítások, egyedi ledpanelek:

WWW.LEDARUHAZ.HU

- Opánszky árnyékolástechnika:

Opánszky redőny

- Egyedi üveges megoldások (ablakok, ajtók, zuhanykabinok, irodai megoldások)

WWW.ÜVEGES.EU

- Belsőépítészet, Enteriőr Ferenczi István

- Gess Desing Kft. - Miklós Károly Grafikus