GIRA szerelvények

A GIRA németország egyik vezető prémium márkája, Gira logonagyon szép és jó minőségű szerelvényekkel, termékekkel, amelyek elérhetőek Magyarországon.

Tekintse meg a GIRA termékeit irodánkban vagy kérjen ajánlatot GIRA termékekre, kapcsolókra, szerelvényekre cégünktől elérhetőségeinken.

GIRA KAPCSOLÓCSALÁDOK

GIRA Esprit kapcsolócsalád

GIRA Event kapcsolócsalád

GIRA ClassiX kapcsolócsalád

GIRA E22 kapcsolócsalád

GIRA Standard 55 kapcsolócsalád

GIRA E2 kapcsolócsalád

A GIRA TERMÉKPALETTÁJA

A GIRA prémium márkaként van jelen az intelligens épületek (smart home), épületfelügyelet piacán. A GIRA KNX/EIB technológiára épülő intelligens otthon megoldását HomeServer biztosítja, de van kisebb összetettségű intelligens rendszere, amely esetében a vezérlés magába a kezelőfelületbe került beintegrálásra. Természetesen mint minden intelligens vezérlési rendszernél a GIRA esetében is elmondható, hogy megfelelő elektromos hálózat kiépítésre és a GIRA HomeServer programozására van szükség egy Smart Home megvalósításához.

Gira kapcsolókNagyon esztétikus, praktikus és prémium minőségű GIRA kapcsolókat, dugaszolóaljzatokat, vezérlőegységeket és adatcsatlakozókat lehet a GIRA termékpalettáján megtalálni. Sok esetben ezek más gyártónál nem találhatók meg. A GIRA kiemelt szerepet fordít a családi és társasházi kaputelefonos rendszerek prémium kielégítésére is. Fontos megjegyezni, hogy a GIRA termékei önállóan is kompatibilisek más rendszerekkel! Különlegesek a GIRA adatcsatlakozók amelyek más cégeknél egyelőre nem kaphatók.

Akárcsak más gyártóknál például az EnOcean technológia a GIRA is használ saját vezetéknélküli technológiára épülő kommunikációs rendszert, amellyel a bizonyos esetekben nem megvalósítható kábelezés elkerülhető.

A GIRA egy prémium márka ezért értékesítési modelljét figyelembe véve nagy hangsúlyt fektet az ügyfélkiszolgálásra, így a termékek összeválogatását is szakemberek segítik, hogy meglepetések nélkül pontosan az kerüljön megrendelésre amire igény van. Ezért mindig leülünk a megrendelőinkkel, villanyszerelővel, belsőépítésszel egyeztetni az igényeket és ezt követően adunk pontos árajánlatot. Cégünk a GIRA termékek értékesítője, így irodánkban konkretizálhatók az igények, megtekinthetők a kapcsolók. A GIRA ezen értékesítési modellje a tökéletes ügyfélkiszolgálás miatt fontos, mivel sokszor szembesül azzal egy ügyfél, hogy egy megrendelt termék nem kompatibilis a rendszerével, vagy egy kapcsolónak a 3 részéből csak a fedlapot rendelte meg.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A Loxvill Épületautomatizálás Ésszerűen Kft. fő célkitűzése intelligens épületek (Smart Home) ésszerű és praktikus keretek között történő megvalósítása. Ennek keretében:

- villanyszerelési és épületautomatizálási tanácsokat adunk, terveket készítünk betervezve a GIRA termékeit,

- GIRA értékesítőként a termékekkel kapcsolatosan tanácsokkal látjuk el és beszerezzük az Ön részére a GIRA termékeit,

- legyen szó hagyományos vagy intelligens rendszerről a GIRA termékeit felszereljük otthonában, épületében (nagyon sokszor cégek részére szerelünk GIRA termékeket),

- intelligens épületek kivitelezése esetén felprogramozzuk a GIRA HomeServerét,

- hosszútávú épületfelügyeletet biztosítunk a GIRA rendszerekhez.

Kapcsolat - GIRA termékértékesítés, forgalmazás, kivitelezés és programozás Magyarországon

Online GIRA katalógus az előválogatáshoz itt érhető el. Az oldalon részletesen cikkszám szerint önállóan összeválogathatóak a GIRA termékek. Irodánkban a teljes termékpaletta katalógusából válogathat. Ha megvan a konkrét elképzelése kérjen ajánlatot tőlünk.

Más gyártók kínálatában nem vagy ritkán szereplő GIRA adat és audió csatlakozók:

GIRA adatcsatakozók