Cikkek

Az épületautomatizálás a jövő, ezért rohamléptekben fejlődik!

Fontosnak tartjuk, hogy kellő mennyiségű információt tudjon meg oldalunkon és legyen naprakész attól függetlenül, hogy szüksége van-e a szolgáltatásunkra, tőlünk veszi-e igénybe. Lehet, hogy egy ismerőse kezd bele egy építkezésbe, felújításba és felhívja a figyelmét érdemes modern technológiát beépíteni az ingatlanába, amelyért hálás lesz. A legjobban azt szeretnénk ha a saját bőrén érezné a modern épületautomatizálási technológia előnyeit. Ne feledje amit az ingatlanára költ az megtérül részben anyagilag, részben az ingatlan élvezetében, illetve üzleti céllal ügyfelek megszerzését jelentheti és eladásnál biztos, hogy beruházási költségénél magasabb eladási értéket jelent.

Az a célunk, hogy cikkeinkkel hasznos és naprakész információt tudjunk az Ön részére szolgáltatni. Észrevételeit mindig szívesen vesszük elérhetőségeinken.

Loxone air, Miniserver go

Teljes értékű intelligens épület új Loxone Air technológiával, akár teljesen vezetéknélkül Loxone Miniserver Go központtal! - A LOXONE legújabb hiánypótló fejlesztése, amellyel elmondhatjuk a vezetéknélküli intelligens épületekben is élen jár.

Idáig is voltak vezeték nélküli megoldások a Loxone rendszerhez, de ezek más gyártótól a Loxone által kialakított protokollon komunikáltak, hanem más rádiófrekvencián (pl.: enocean). Ezekhez szükség volt az alap miniserverre és egy kiegészítő modulhoz amely adja és fogadja a jeleket. A legújabb fejlesztés a Loxone-tól a Loxone Miniserver Go, ami a gyártó vezeték nélküli eszközeit összefogó központ amin az épületautomatika programja, logikája fut. Azaz mostantól akár kizárólag Loxone vezetéknélküli eszközökkel is megoldható az épületautomatizálás!

Bővebben +

Basalte prémium kapcsolók

A Basalte Design kapcsolók a luxuslakások önálló műtárgyai. Minden egyes Basalte kapcsoló az aminek látszik, abból az anyagból van amit látunk és ezt tapintása is visszatükrözi.

Cégünk forgalmazza a Basalte kapcsolókat így vállaljuk egyedi Basalte kapcsolók beszerzését és felszerelését illetve intelligens otthon (smart home) rendszerbe történő integrálását, ugyanis ezek a kapcsolók vezérelt otthonokhoz, vezérelt épületekhez lettek tervezve.

Tekintse meg és fogja kézbe a Basalte kapcsolókat irodánkban előre egyeztetett időpontban. Személyes találkozónk alkalmával kiválasztahtjuk az Önt érdeklő színeket és anyagokat. Amennyiben belsőépítész segít otthona megálmodásában, ne felejtse el belsőépítészét is meghívni a találkozóra! Az igények és az elektromos hálózata alapján tudunk egyedi ajánlatot adni a Basalet kapcsolók beszerzésére. Egyeztessen időpontot elérhetőségeinken.

Basalte kapcsolócsaládok:

- Basalte sentido

Basalte kapcsoló Sentido 2 Basalte kapcsoló Sentido 3

Bővebben +

GIRA szerelvények

A GIRA németország egyik vezető prémium márkája, Gira logonagyon szép és jó minőségű szerelvényekkel, termékekkel, amelyek elérhetőek Magyarországon.

Tekintse meg a GIRA termékeit irodánkban vagy kérjen ajánlatot GIRA termékekre, kapcsolókra, szerelvényekre cégünktől elérhetőségeinken.

GIRA KAPCSOLÓCSALÁDOK

GIRA Esprit kapcsolócsalád

GIRA Event kapcsolócsalád

GIRA ClassiX kapcsolócsalád

GIRA E22 kapcsolócsalád

GIRA Standard 55 kapcsolócsalád

GIRA E2 kapcsolócsalád

Bővebben +

Lithoss kapcsolók

A Lithoss Design kapcsolók a luxuslakások önálló műtárgyai. Minden egyes Lithoss kapcsoló az aminek látszik, abból az anyagból van amit látunk és ezt tapintása is visszatükrözi.

Cégünk vállalja egyedi Lithoss kapcsolók beszerzését és felszerelését illetve intelligens otthon (smart home) rendszerbe történő integrálását, ugyanis aki megfizeti ezt a minőséget elengedhetettlen, hogy épületének intelligens vezérlést adjon.

Tekintse meg és fogja kézbe a Lithoss kapcsolókat irodánkban előre egyeztetett időpontban. Személyes találkozónk alkalmával kiválasztahtjuk az Önt érdeklő színeket és anyagokat. Ne felejtse el belsőépítészét is meghívni a találkozóra!!! Az igények és az elektromos hálózata alapján tudunk egyedi ajánlatot adni a Lithoss kapcsolók beszerzésére. Egyeztessen időpontot elérhetőségeinken.

 LITHOSS KAPCSOLÓCSALÁDOK

- Lithoss ILLUME (LED megvilágítás)

 lithoss ILLUME

Bővebben +

EnOcean - a vezeték nélküli technológia

Hogyan válik egy régi vagy műemlék épület intelligenssé kábelezés nélkül?

Itt a megoldás - EnOcean eszközök kábel nélküli technológiával és mégcsak elem sem kell bele!

Bővebben +