• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Az egyszerű és sokoldalú épületoptimalizálás

A kezelhetettlen rendszerek ideje lejárt! A régi épületautomatizálási rendszerek kezelő egységei sokszor az átlagos felhasználó számára csak bosszúságot okoztak. Egy központi kapcsolótáblán kellett kitalálni, hogy melyik kapcsoló, gomb mit és hogyan kezeljen. A mai napig sokszor komoly gondot okoz akár egy szobatermosztát beprogramozása is, nem beszélve az öntözőrendszerről, vagy a riasztóról. Mindezt egyetlen kezelőfelületről könnyedén irányíthatja rendszerünkkel akár távolról is.

Az épületautomatizálási rendszerünk és annak kezelőfelülete egy teljesen új szemlélettel lett kifejlesztve (nem egy régi rendszer újrapofozása). Mind az épületautomatika mind a kezelőfelület abszolút rugalmas! Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen erőforráshoz, kapcsolóhoz hozzáköthető nem kell kompromisszumokat kötni a különböző dizájn vagy egyedi rendszerek miatt. Azért, hogy érthető legyen a testreszabhatóság nézzünk egy példát. Egy nyomókapcsolóra fel tudunk programozni akár világítási képeket, akár redőnymozgatást, akár zene beindulását vagy akár a led színének a változását, de bármi mást is. Azaz egy kapcsolónak a funkcióját bármikor megtudjuk változtatni a későbbiekben. Arról nem is beszélve, hogy már léteznek hordozható kapcsolók is, amelyek igény szerint bármikor felszerelhetők, áthelyezhetők. A kapcsolók intelligens épületek esetén teljesen új funkciót nyernek!!!

Ezenkívül a funkciók kapcsolhatók (irányítók) okostelefonunkról, számítógépünkről vagy tabletünkről is, amelynek a kezelőfelületét szintén mi tudjuk személyre szabni a megrendelő igénye szerint. Így az épület funkcióit bárki könnyedén tudja kezelni, még akkor is ha hadilábon áll a műszaki dolgokkal.!

Jöjjön el bemutatótermünkbe és próbálja ki a rendszerünket, meg fog lepodni az egyszerű kezelhetőségen és a sokféle kezelési lehetőségen!