• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Otthona, irodája, üzeme egy karnyújtásnyira

kisordogAz épületautomatizálás egyik leghasznosabb funkciója a távoli kezelhetőség. Hányszor fordult már Önnel elő, hogy miután hazulról elment ott botorkált a kisördög a gondolataiban vajon beriasztott-e? Vajon lehúzta-e a redőnyt? Vajon lekapcsolta-e villanyokat, a TV-t, kihúzta-e a vasalót?

Az intellignes épületek távoli kezelhetőségével elérheti, hogy váratlan helyzetekben is hozzáférhet otthonához, irodájához, munkahelyéhez. A fűtés és hűtés bekapcsolásával elérheti, hogy a kívánt hőrmérsékletre érjen haza, és amikor nincs otthon ne pocsékoljon energiát. Mindig megnézheti, hogy a riasztórendszere be van-e kapcsolva, illetve élesítheti azt. Szükség esetén ki is kapcsolhatja a riasztót, ha valaki olyan érkezik a házába akinek a kódot nem akarja megadni.

Egyetlen gombnyomással leengedheti az összes redőnyt, kikapcsolhatja az áramot a konnektorokból. Bármikor bekukkanthat otthonába a kamerákon keresztül. Felügyelheti a kertben dolgozó munkásokat. Az egyik barátom a kamerarendszeren keresztül ellenőrzi a munkásait az okostelefonján keresztül. Ellenőrizheti szobáinak, épületeinek a hőmérsékletét, megnézheti hány fokos a medencéje.

A távoli kezelhetőséggel számos teljesen új lehetőség nyílik meg az Ön számára amire jelenleg nem is gondolna és leegyszerűsíti az életét, időt takaríthat meg és nyugodtan koncentrálhat a munkájára vagy a nyaralására. A lehetőségek határtalanok, szinte bármi automatizálható és így ezek távolról is elérhetők kezelhetők, ami az automatizálás egyik leghasznosabb funciója mind lakásoknál, mind irodáknál, egyéb létesítményeknél.

Nézze át szolgáltatásainkat, hogy melyek a leggyakrabban automatizált területek, de ne felejtse a lehetőségek korlátlanok, ami elektronikával megvalósítható azt letudjuk vezérelni. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.